Володимир Демчук став кращим на чемпіонаті Житомирської області з кікбоксингу WAKO

25 Січня 2016 14:27

6

23-24 січня 2016 року у будинку фізкультури Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» (Старий Бульвар, вулиця Фещенка-Чопівського 10) відбувся відкритий чемпіонат Житомирської області з кікбоксингу WAKO «ЄДИНА КРАЇНА», приурочений до Дня Соборності України. Мета заходу: відбір найкращих кікбоксерів для участі у всеукраїнських змаганнях та патріотичне виховання молоді.

У змаганнях брало участь 142 бійців з 11 команд: міст Житомира,  Бердичіва, Новоград-Волинського; Радомишльського, Брусилівського, Новоград-Волинського районів Житомирщини, а також гості з шести областей: Рівненської, Черкаської, Вінницької, Волинської, Київської та буремної Донецької.

Під час урочистого відкриття турніру, який пройшов під гаслом «Разом – ми сила!», кікбоксерами ВОСЬМИ областей нашої держави, які представляють різні регіони України: Волинь, Полісся, Поділля, Київщину, Наддніпрянщину та Донбас, був проведений флешмоб «В єдності ми розквітнемо!», стилізований у вигляді розквітаючою квітки – пелюстками якої були прапори присутніх на чемпіонаті областей.

Найвидовишнішим боєм турніру тренерською радою та суддівською бригадою було визнано бій у ваговій категорії до 71 кг серед старших юніорів між Лавренчуком Дмитром (спортивний клуб «Вікінг» міста Новоград-Волинського, тренер Андрій Насадюк) та Волосенком Володимиром (ДЮСШ міста Радомишля, тренер Сергій Дзюба). Найкращим кікбоксером турніру визнано бійця у ваговій категорії до 71 кг серед дорослих Володимира Демчука (Житомирська ДЮСШ «Авангард», тренер Вячеслав Гопанчук).

Джерело: zhitomir.info