Топ-5 важливих подій минулого тижня

31 Січня 2016 17:39

1

Як і завжди, минулий тиждень був насиченим на події. Разом з вами ми дізнавалися нове, дивувалися, раділи й сумували. Пригадаймо найяскравіші моменти останніх семи днів.

У Житомирі активісти, волонтери та учасники АТО навідалися у військову прокуратуру, аби з’ясувати на якому етапі наразі перебуває справа із виявленими на території коледжу армійськими сухпайками.

4-те місце. Для переселенців створять базу пільгової оренди

Кабінет Міністрів України планує створити реєстр об’єктів нерухомості для здачі в пільгову оренду вимушеним переселенцям з території анексованого Росією Криму і зони проведення антитерористичної операції в 2016-2017 роках.

3-тє місце. Нарешті, за 25 років, до Житомира долетів літак

У Житомирі 29 січня вперше за 25 років здійснив посадку пасажирський літак SAAB 340, який зустрічали директор летовища Олексій Янчук, голова Облдержадміністрації Сергій Машковський та міський голова Сергій Сухомлин.

2-ге місце. У Житомирі 32-річна жінка викинула на смітник дитину у 8 градусний мороз

Житомирською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ст. 117 (умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України.

Установлено, що 16 січня цього року, приблизно о 20. 30 год, у Житомирі 32-річна жінка, народивши вдома дитя, поклала його до поліетиленового пакету та віднесла на вулицю до сусіднього будинку, залишивши біля смітника у 8-градусний мороз. Життя новонародженій дівчинці врятували перехожі, які, почувши дитячий плач, відразу кинулися на допомогу та викликали медиків і правоохоронців.

1-ше місце. На Житомирщині 16-річний юнак ножем смертельно поранив свою власну матір

Сімейна трагедія сталася у селищі Брусилові. Намагаючись розборонити п’яну сварку між батьками, 16-річний юнак смертельно поранив ножем свою матір. Усі обставини нині встановлюються у ході розпочатого досудового розслідування.

Джерело: zt.20minut.ua