Що заборонено публікувати у «Фейсбук»: правила мережі

20 Березня 2016 10:30
Ілюстративне фото: Dan Kitwood/Getty Images

Ілюстративне фото: Dan Kitwood/Getty Images

У соціальній мережі «Фейсбук» будуть ретельно відслідковувати зміст публікацій користувачів — адміністрація оновила список заборонених тем постів.

У «Фейсбуці» можуть видалити пост або заблокувати його автора за те, що він публікує комусь погрози, намагається організувати акти насилля у реальному житті, пропагує жорстокість або насилля. Під забороною — підтримка терористичних організацій.

Не можна публікувати матеріалів, пов’язаних із завданням шкоди собі самому, порушенням харчової поведінки (поглинання їжі незвичайними способами) та застосуванням наркотиків.

Видаляти пости і блокувати можуть також за образи людей на основі расової або етнічної приналежності, релігії, статі, сексуальної орієнтації, інвалідності або хвороби.

Обмежується показ оголеного тіла. Уважно відслідковуватимуть адміністратори і еротичні матеріали, пов’язані із неповнолітніми, а також будь-які порнографічні матеріали.

Адміністрація «Фейсбуку» забороняє також створення багатьох акаунтів та спроби видати себе за інших людей. Не вітається використання несправжніх імен.

Не можна купувати і продавати товари, які входять до сфери контролю податкових органів — з приводу ціноутворення та нарахування і уплати податків на них.