Житомиряни можуть взяти участь у екологічному тренінгу

28 Березня 2016 13:46

9-10 квітня 2016 року в Житомирі відбудеться тренінг для екологічних активістів.

Команда тренерів Української молодіжної кліматичної асоціації (УМКА) розпочинає освітньо-кліматичний тур містами України, щоб поділитися успішним досвідом і новими знаннями з активними та небайдужими до довкілля. Цього року тур відбудеться у трьох містах України – Житомир, Ужгород та Одеса.

Програма дводенного тренінгу створена для того, щоб допомогти людям, які прагнуть бути рушійною силою змін, втілити екологічні задуми у реальні ініціативи, залучити й активізувати зусилля своїх однодумців для захисту довкілля, раціонального користування енергоресурсами, попередження змін клімату.

Основні блоки тренінгу: загальна інформація про зміни клімату і можливості впливу для їх попередження, аспекти енергоефективності, робота над ідеєю та проектом, взаємодія у команді, необхідні навички та ресурси, планування довгострокової діяльності, комунікації у проекті та робота із ЗМІ.

«Генерація Е 3.0» ділиться знаннями і досвідом у драйвовому і зручному форматі – активісти активістам, досвідчені і початківці заради майбутнього у гарній країні на безпечній планеті! Житомир стане першим з трьох міст туру у 2016 році. За час дії проекту у 14 тренінгах взяли участь понад 170 екологічних активістів з різних регіонів країни, вони вже реалізовують проекти на місцях.

Тренінг у рамках освітнього туру з розвитку активістів «Генерація Е 3.0» відбудеться за підтримки Представництва Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні. Відбір здійснюється на основі анкетування. Орієнтовна кількість учасників – 15-20 осіб, вік — від 17 років.

УМКА запрошує усіх охочих взяти участь у тренінгу й заповнити анкету за посиланням.

Анкети приймаються до 3 квітня 2016 року (включно).

Детальну інформацію про час і місце проведення тренінгу у Житомирі буде надано учасникам після завершення обробки анкет під час формування групи. Слідкуйте за оновленнями на сторінці проекту

Джерело: 1.zt.ua