7 вечерь: ситне меню на травневий тиждень

7 Травня 2016 10:34
tochka.net

tochka.net

Сім’я не залишиться голодною, а твоє завдання значно спроститься, якщо, розмірковуючи, що би приготувати поїсти, ти заглянеш у нашу рубрику “7 вечерь“.

Ти можеш на власний розсуд змінювати, коригувати і доповнювати запропоновані нами рецепти, залежно від смакових уподобань своєї сім’ї. Ми впевнені, твої вечори за сімейним столом від цього тільки виграють.

Ми підготували для тебе меню на тиждень.

Вдалого і смачного тижня!

Понеділок

  • Смажена картопля з гарбузом
7 вечерь
7 вечерь © depositphotos

Чудове поєднання картоплі і гарбуза також мало кого залишить байдужим – це і смачно, і корисно, і вітамінно!

Вівторок

  • Запіканка з макаронів із куркою і цвітною капустою
7 вечерь
7 вечерь © shutterstock

Поєднання курячого м’яса з цвітною капустою виходить дуже ніжним, а завдяки макаронам страва в цілому є гармонійною і ситною.

Середа

  • Спаржева квасоля з м’ясом під винним соусом
7 вечерь
7 вечерь © shutterstock

Спаржева квасоля незамінна в дієтичному раціоні, вона дуже швидко готується, при цьому в ній зберігаються всі корисні властивості.

Четвер

  • Рибний суп з овочами
7 вечерь
7 вечерь © depositphotos

Такий рибний суп можна готувати в піст або ж у розвантажувальні дні. На відміну від класичної юшки, суп із риби, овочів і рису виходить більш ароматним, наваристим і багатим за смаком.

П’ятниця

  • Суп з фрикадельками
7 вечерь
7 вечерь © depositphotos

Ця чудова страва з апетитними м’ясними кульками готується зовсім недовго і дуже просто, а зголодніла сім’я тобі скаже спасибі за дуже смачне поживне і ситне частування.

Субота

  • Рагу з кролика
7 вечерь
7 вечерь © shutterstock

Якщо звичні види м’яса набридли, то кролик – чудовий спосіб урізноманітнити сімейну вечерю. Тим більше, що в такому виконанні м’ясо обов’язково вийде дуже смачним і ніжним.

Неділя

  • Різотто з червоним вином
7 вечерь
7 вечерь © shutterstock

Багато хто вважає, що різото – це складна страва. Як за технікою приготування, так і за інгредієнтами. Насправді це стереотип, який легко розвіяти  простим й оригінальним рецептом.

Смачного!

Джерело: tochka.net