7 вечерь: готуємо смачно для всієї родини

31 Липня 2016 13:43

Бажаєш щовечора готувати виключно смачні та оригінальні страви для всієї родини?

Ти можеш на власний розсуд змінювати, коригувати і доповнювати запропоновані нами рецепти, залежно від смакових уподобань своєї сім’ї. Ми впевнені, твої вечори за сімейним столом від цього тільки виграють.

Ми підготували для тебе меню на тиждень з 1 по 7 серпня.

Вдалого і смачного тижня!

Понеділок

7 вечерь

7 вечерь © Depositphotos

Спробуй приготувати курку з грибами, але не запечену традиційно в духовці, а обсмажену у вигляді відбивних на сковороді.

Вівторок

7 вечерь

7 вечерь © Depositphotos

Сезон овочів ще далекий до завершення. Це чудовий час, коли ти можеш вживати їх свіжими в салатах, тушкованими у вигляді бігосу або рагу. А ще обов’язково дізнайся, як запекти овочі в духовці, і для різноманітності побалуй свою сім’ю корисною, вітамінною стравою.

Середа

7 вечерь

7 вечерь © Depositphotos

У розпал свіжих молодих овочів і зелені самий час приготувати дієтичні страви на літо – так і фігуру збережеш, і голодної не залишишся. Смачно, швидко, а головне – без зажарки, тільки варені овочі!

Четвер

7 вечерь

7 вечерь © Depositphotos

Риба з картоплею – це завжди незмінно смачно. А тим більше, якщо ти візьмеш благородні сорти червоної рибки і запечеш її з молодою картоплею в духовці, а потім ще й подаси під пікантним гірчичним соусом.

П’ятниця

7 вечерь

7 вечерь © Depositphotos

Не знаєш, як цікаво і по-новому приготувати телятину? Спробуй запекти її в духовці зі шпинатом і овочами. Такий цілий запечений шматок молодої телятини в духовці можна подавати і як основну страву з будь-яким гарніром – від картоплі до каш.

Субота

7 вечерь

7 вечерь © Depositphotos

Пропонуємо тобі страву з кабачків, яка точно всім сподобається. На приготування кабачків по-грецьки у тебе піде зовсім небагато часу, але результат гарантовано тебе надихне.

Неділя

7 вечерь

7 вечерь © Depositphotos

Пропонуємо тобі приготувати апетитне м’ясо по-французьки за класичним рецептом. Готується воно просто і швидко, а виходить незвичайно смачним і ароматним.

Смачного!

Джерело: tochka.net