Протести вкладників збанкрутілих банків вважають терористичною загрозою?

14 листопадаа 2016 11:26
obozrevatel.com

obozrevatel.com

У Києві через підвищений рівень терористичної загрози зранку 15 листопада поліція планує перекрити вулицю Хрещатик.

А вже сьогодні, за даними кореспондента «Української правди», перекрили для транспорту вулицю Інститутську на ділянці від Шовковичної в бік Адміністрації Президента та Нацбанку.

Нагадаємо, саме 15 листопада розпочинається всеукраїнська акція протестіввкладників банків-банкрутів з вимогою невідкладного звільнення Голови НБУ Валерії Гонтаревої.

«Ми воююча держава, у нас досить великий рівень терористичної загрози.Прогнозується значне скупчення людей, ми будемо проводити заходи, щоб нічого не трапилось і ніхто не постраждав», – заявив в ефірі телеканалу «112 Україна» голова Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко.

«Зокрема буде перекрита вулиця Хрещатик, буде проводитися поверхневий огляд, задіюватимуть металошукачі. Це стандартна процедура, думаю, що люди з розумінням до цього поставляться. Кінологічна служба і вибухотехніки будуть обстежувати місця масових заходів. Буде ще низка заходів координації з СБУ», – зазначив він.

Крім того, 14 листопада Національна поліція та Національна гвардія переходять на посилений режим роботи у зв’язку із високою терористичною загрозою.

Раніше в СБУ заявили, що Росія готується провести в Україні в листопаді низку акцій із заворушеннями, щоб скомпрометувати Україну в очах європейської спільноти та завадити запровадженню безвізового режиму з Євросоюзом.