Якщо твоя сім’я дотримується всіх правил посту, тобі буде корисне пісне меню І тоді тобі забезпечені смачні, поживні і корисні вечері, навіть якщо в меню відсутні м’ясо, яйця і молочні продукти.
Ти можеш на власний розсуд змінювати, коригувати і доповнювати запропоновані нами рецепти, залежно від смакових уподобань своєї сім’ї. Ми впевнені, твої вечори за сімейним столом від цього тільки виграють.
Ми підготували для тебе меню на тиждень з 28 листопада по 4 грудня.
Не забудь, що в цей період починається Різдвяний піст, який триватиме до 6 січня.
Вдалого і смачного тижня!
Понеділок
Пісні страви – це найважливіші атрибути вашого столу під час Різдвяного посту. Пропонуємо твоїй увазі рецепт приготування смачної і ситної гречаної каші – корисної, простої і поживної пісної страви.
Вівторок
У цю погоду як ніколи до речі буде рецепт пісного цибульного супу з капустою. Звичайно, традиційний французький рецепт цієї страви є на багато багатшими, але сподіваємося, що і цей варіант тобі сподобається.
Середа
Гриби для тих, хто дотримується посту – незамінний продукт. Гриби мають яскраво виражений смак і в якомусь сенсі навіть заміняють м’ясо. Пропонуємо тобі приготувати гриби, фаршировані рисом – оригінально, незвично і смачно.
Четвер
Традиційний рецепт крабового салату містить яйця, сир і майонез. Але в піст можна приготувати незвичайний екзотичний і дуже смачний крабовий салат з огірком, капустою, авокадо і солоною рибкою.
П’ятниця
Пропонуємо твоїй увазі салат без олії. Ця сира пісна страва складається із суцільних вітамінів, і навіть відсутність олії її зовсім не псує. А для заправки ти можеш сміливо використовувати лимонний сік, улюблені спеції, цукор або мед.
Субота
Сочевиця – надзвичайно корисний продукт, здатний замінити тваринний білок. А оскільки в період посту ми маємо особливо гостру потребу у вітамінах, мінералах і амінокислотах, сьогодні готуємо суп із червоної сочевиці з зеленню!
Неділя
Дуже легка і напрочуд смачна картопляна запіканка, приготовлена з ніжними ароматними грибочками. Спробуй доповнити таку страву помідорами, і вона набуде пікантного присмаку.
Смачного!