Різдвяний ярмарок у Житомирі прикрасили чотири льодові фігури з підсвіткою ФОТО

2 Січня 2017 10:50

Вже третій рік поспіль майдан Корольова у Житомирі на місяць перетворюється на Різдвяний ярмарок, де можна придбати сувенірну продукцію, прикраси, символіку, солодощі, гарячі напої та їжу.

Ярмарок діятиме до 15 січня. Фуд-корт облаштували на майданчику біля кінотеатру “Жовтень”.

Ярмарок відбувається за підтримки Житомирської міської ради, Фонду родини Розенблат та за сприяння управління культури Житомирської обласної державної адміністрації. Генеральний спонсор – Житомирський лікеро-горілчаний завод, спонсори – ЗАТ «Житомирські ласощі», «Кромберг енд Шуберт», «ЛаМода». Спонсор Резиденції Святого Миколая – ПП Fortress, спонсор дитячої локації – житловий комплекс «Домашній», спонсор льодяних фігур ТОВ “ЕКТА пром”, “Альтеренерго”, “Асклепій”. Партнери – ГО «Мьюзік Бразерс», ГО «Житомир, зроби голосніше».

Разом з тим, цього року біля головної ялинки діє резиденція Святого Миколая, яку житомиряни можуть відвідати разом з малечою.

На Михайлівській встановили дитячі атракціони, різдвяний вертеп, а також зранку 30 грудня на пішохідній вулиці почали монтувати льодові фігури.

Урочисте “запалення” фігур провели 0 17 годині 30 січня. Їх охоронятимуть поліцейські, а також ведетьсяч відеонагляд.

Льодових ангела, логотип міста і символів Нового року – “2017” та півня обгородили, аби відвідвачі не підходили надто близько та не пошкодили конструкції. Поряд розмістили відповідні оголошення.

Нагадаємо, що житомиряни можуть зустріти Новий рік на майдані Корольова, адже з 23 години 31 січня тут влаштують концертну програму, в рамках якої буде вітання міського голови.

Також усю новорічну ніч містом будуть курсувати тролейбуси, які забезпечуватимуть перевезення пасажирів за 5 маршрутами.

Фото Олександр Ревнівцев

Джерело: 1.zt.ua