Житомирська художниця потрапила у фінал відбору “Євробачення”

8 Лютого 2017 13:22

Кілька років тому на одній із будівель  в Житомирі у рамках фестивалю “ТБДЩ” художниця Сандра Самбо зобразила графіті – портрет співачки Еріки Баду. Через деякий час місто прикрасило ще три її роботи.

Дівчина тривалий час жила і займалася творчістю в Житомирі, а у 2015 році взяла участь у телепроекті “Танцюють всі”.

Минулого року вона приєдналася до українського гурту “Сальто назад”, який був створений у 2011 році та оновив свій склад у 2016 році.

Саме з цим колективом Сандра підкорила публіку та журі національного відбору пісенного конкурсу “Євробачення”, який цьогоріч проходитиме в Україні.

Виступ “Сальто назад” був одним із кращих за кількістю балів і таким чином гурт пройшов до фіналу відбору.

“Сальто назад” — український музичний гурт, який співає в стилях реггі, хіп-хоп з елементами фанку, електронної музики, раггамафіну та інших музичних стилів. Після перерви гурт повернувся з оновленим складом та повністю звернувся до україномовної творчості і випустив новий кліп на пісню «Не вмію». Кліп увійшов до Топ-10 найефектніших українських кліпів 2016 року за версією телеканалу «Еспресо». Пізніше був кліп на пісню «Тримати», а 4 лютого 2017 року гурт переміг у півфіналі національного відбору до «Євробачення» з піснею «О, Мамо» та пробився до фіналу.

Джерело: 1.zt.ua