Таємна держава на ім`я “ДУСя”

19 Липня 2017 13:57

Пролог

Страшенно люблю рідний Київ рано-вранці. В метро більш-менш спокійно, бо люди ще не встигли зарядитися негативною енергією нашого непростого буття, а поліція ще не перекрила підходи до АП… Отож, мав нагоду помилуватися одним з найзагадковіших будинків Києва, що на Лютеранській, 23.
“Вдова” зранку була сумною, але не плакала. А я подумав скільки унікальних архітектурних перлин України, таких як “Будинок плачучої вдови” нині заборонені для огляду киян і туристів.

Про головне

Якось буденно минула історія з внесенням змін до бюджету, до НАШОГО БЮДЖЕТУ. Наголошую на цьому, бо МИ – ВСІ ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ формуємо головний фінансовий кошторис держави. Так, от якось непомітно утримання Президента, його друзів, експертів і блогерів (БЕЗ КОНВЕРТНОГО КЕШУ) було збільшено на 241 млн.156тис.грн. і СЯГНУЛО ВПЕРШЕ В ІСТОРІЇ УКРАЇНИ – 2 млрд.337 млн.513 тисяч гривень!

Наш громадський рух “Рідна країна” в рамках проекту “НАШБЮДЖЕТ – під громадський контроль” частково зміг дізнатися куди ПРЕЗИДЕНТ ВОЮЮЧОЇ КРАЇНИ та його апарат витрачає кошти. Так, у варіанті бюджетних видатків без останніх змін на утримання численних резиденцій було закладено 54,5 млн, гривень, підтримка санаторно-курортних закладів та закладів оздоровлення – 83 млн,403 тис, черговий транш на ремонт Маріїнського палацу у 200 млн.грн. ( де ніхто не може показати реального проекту реконструкції )….

Але звісно, реального контролю за використанням НАШИХ ГРОШЕЙ Державним управлінням справами при Президенті ЯК НЕ БУЛО ТАК І НЕ МАЄ.

Епілог

Ну не можу я збагнути ментальність очільників України. Коли вони в опозиції, а особливо на Майданах, то нормальні люди. А коли при владі, то…

Нагадався тут звичай одного давнього племені, які хоронили своїх співвітчизників, включно з вождями, у домовинах з отворами для рук.

ВСІ МОГЛИ ОСОБИСТО ПЕРЕСВІДЧИТИСЯ, ЩО В МОГИЛУ НІЧОГО НЕ ЗАБЕРЕШ!