Власники е-квитків у Житомирі можуть самостійно провалідувати їх у всіх тролейбусах

8 Серпня 2017 13:26

“Сьогодні завершено черговий етап реалізації проекту впровадження єдиного електронного квитка в траспорті Житомира. Відтепер всі власники е-Квитків можуть самостійно провалідувати їх (без участі кондуктора). Всі 102 тролейбуси, що виходять на лінію, вже обладнані стаціонарними валідаторами, – повідомив заступник міського голови Житомира Дмитро Ткачук на своїй сторінці в соцмережі. – Попереду ще багато нового та корисного.

Дякую всім долученим до цього не простого процесу”.

“Поки ви спите, ми готуємо валідатори у електротранспорті до повсякденної роботи. Бачите напис “піднесіть картку” – сміливо підносьте свою картку та забирайте квиток. Так підходить до фіналу другий етап впровадження е-квиток у Житомирі. Попереду ще багато роботи: впровадження пакетів послуг (на кілька поїздок з різною тривалістю), розгалуження мережі продажу і поповнення (в т. ч. через інтернет), оплата банківськими картками, встановлення терміналів на всі двері та у автобусах міських перевізників. Коли ви засинали, одна команда готувала термінали до повсякденної роботи.

А поки ви ще не прокинулись, інша – вже працює аби зранку вивезти електротранспортом #житомир’ян на роботу. І якщо для більшості фб-спільноти “ґаджети” та е-квиток не в новинку, то для декого це нові завдання і процедури, які треба було навчитись виконувати. Прошу з розумінням ставитись, якщо трапляються помилки. Витягнути у 21 сторіччя техніку кінця 70-80-х і людей, що звикли працювати “по-простому”, важко, проте, на щастя, реально”, – написав також на своїй сторінці в соцмережі директор КП “Житомиртранспорт” Іван Фурлет.

Джерело: 1.zt.ua