18 грудня вібдулось весілля добровольців АТО:солдата-айдарівця та медсестри Нацгвардії(відео)

19 Грудня 2014 11:51
charivne.info

charivne.info

18 грудня в Житомирі одружились добровольці АТО Анастасія Поліщук та Дмитро Глотов. Він – солдат-айдарівець, вона – медсестра-розвідник Нацгвардії. Він з Нововолинська, вона – з Бердичева. Молода пара познайомилась на Майдані. Дмитро та Анастасія поруч пройшли всю революцію і вирушили на Схід боронити Україну. Згодом вирішили одружитись. Проте медового місяця та пишного святкування не буде. Вже завтра наречений вирушає назад на Схід.

Їм обом по 24 роки. Проте останній рік свого життя Настя  Поліщук та Дмитро Глотов присвятили Україні. На Майдані познайомились, в зоні АТО вирішили, що одружаться. Так і зробили. Обряд одруження відбувся в Житомирському міському палаці культури за старовинними звичаями. З вишиванками, стрічками та короваєм, з золотими обручками, які наречений носив біля серця. З українськими піснями та побажаннями.
Для багатьох друзів та родичів одруження Насті та Дмитра виявилось несподіванкою. Адже про наміри молодої пари взяти шлюб вони знали, а от про те, що весілля відбудеться в Житомирі дехто з них дізнався лише напередодні.
Вже  влітку молода пара мріє повінчатись. А ще Глотови хочуть мати  багато дітей. Втім, чи найбільшою мрією молодят є Україна без окупантів. Заради цього вони ризикують своїми життями там – в зоні АТО.
Перший спільний танець молодої сім’ї, вигуки «гірко» квіти та привітання. А вже завтра щойно одружений Дмитро Глотов повертається назад в «Айдар». Проте радіє, що дружина-розвідниця не їде на передову.  Хоча нещодавно Настя Глотова  перейшла до батальйону «Київська Русь», чоловік не хоче аби вона поверталась в зону АТО. Каже, що відтепер воюватиме за двох.


Автор: Г.Ковальчук.