Житомирська ОДА оголосила конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління освіти

4 Лютого 2015 12:31
zhitomir.info

zhitomir.info

Житомирська обласна державна адміністрація запрошує ініціативних та амбітних, з власним баченням розвитку освітньої галузі області людей до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади начальника управління освіти і науки облдержадміністрації.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають повну вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, стаж роботи за фахом у державній службі на керівних посадах чи на керівних посадах в інших сферах управління не менше п’яти років», – йдеться в умовах конкурсу.

Згідно з чинним порядком щодо заміщення вакантних посад державних службовців, конкурсанти складають у письмовій формі іспит на знання Конституції України, Законів України «Про державну службу» та «Про засади запобігання і протидії корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

Документи для участі в конкурсі слід подати до 4 березня 2015 року включно.

Інформацію щодо умов конкурсу та умов оплати праці, конкретних функціональних обов’язків можна отримати в кадровій службі за телефонами: (0412) 47-50-29, 47-50-25, 47-50-77.

Оголошення щодо проведення конкурсу було опубліковане в газеті «Житомирщина» від 3 лютого 2015 року № 10-11

Джерело: zhitomir.info